Všetky recepty > Hlavné jedlá > Ryby

Rybacie fašírky

Jednoduché, ľahké a chutné vysmážané fašírky z tresky. Miesto tresky môžete použiť aj filet z inej ryby.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 45 min.

 facebook   

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-orange

559

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

Aljašská treska 300 g  petržlenová vňať

Filet z tresky rozmixujeme s petržlenovou vňaťou.

2. 

vajce slepačie ks  múka polohrubá 100 g  cesnak s  cibuľa 100 g  soľ ½ ČL  korenie biele mleté ¼ ČL  korenie čierne mleté ¼ ČL  strúhanka 200 g

Zmiešame rozmixovanú tresku, vajcia, múku, roztlačený cesnak a na drobno nakrájanú cibuľu. Ochutíme soľou, bielym a čiernym korením. Pridávame strúhanku, kým nevymiesime tvarovateľné cesto.

3. 

Z cesta po kúskoch odoberáme a tvarujeme v dlaniach fašírky. Aby sa nám cesto nelepilo, použijeme strúhanku, alebo múku.

4. 

olej slnečnicový dl

V panvici si rozpálime asi pol centimetra vysokú vrstvu oleja. Opatrne vložíme fašírky a vysmažíme do chrumkava z oboch strán.

5. 

Po vysmažrní odložíme na servítku, ktorá vsiakne olej z povrchu.

Dobrú chuť!

Najčítanejšie
receptyčlánky

  viac  

Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

 

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničku
Recepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyne
Vianočné receptyVeľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanie
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty