Všetky recepty > Hlavné jedlá > Ryby

Rybacie čipsy

Drobné, chrumkavé kúsky rýb. Podávame so zemiakovou kašou a osmaženou cibuľkou.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 20 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-greystar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

múka hladká 60 g  kukuričná krupica (polenta) 60 g  soľ 1 ČL  cibuľa sušená 2 PL

Obe múky zmiešame so soľou a sušenou cibuľou.

2. 

rybie filé 600 g

Rybacie filé rozmrazíme a opatrne ho rozoberieme na kúsky. Môžeme použiť aj inú rybu, najlepšie bezkostnatú, ktorú pokrájame.

3. 

Filé jemne premiešame s pripravenou zmesou.

4. 

olej olivový 1 PL  citrón 1 ks

Na grilovaciu panvicu rozotrieme olej, nahrejeme ju a kúsky rýb prudko, za opatrného premiešavania, opražíme. Odstavíme z plameňa a ryby zalejeme citrónovou šťavou.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničku
Recepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyne
Vianočné receptyVeľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanie
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť