Rybacie čipsy

Drobné, chrumkavé kúsky rýb. Podávame so zemiakovou kašou a osmaženou cibuľkou.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 20 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-greystar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

múka hladká 60 g  kukuričná krupica (polenta) 60 g  soľ 1 ČL  cibuľa sušená 2 PL

Obe múky zmiešame so soľou a sušenou cibuľou.

2. 

rybie filé 600 g

Rybacie filé rozmrazíme a opatrne ho rozoberieme na kúsky. Môžeme použiť aj inú rybu, najlepšie bezkostnatú, ktorú pokrájame.

3. 

Filé jemne premiešame s pripravenou zmesou.

4. 

olej olivový 1 PL  citrón 1 ks

Na grilovaciu panvicu rozotrieme olej, nahrejeme ju a kúsky rýb prudko, za opatrného premiešavania, opražíme. Odstavíme z plameňa a ryby zalejeme citrónovou šťavou.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť