Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso

Restovaná králičia pečeň

Skutočná delikatesa. Podávame s čerstvým chlebíkom, solíme podľa chuti až pri servírovaní.

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 15 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

olej slnečnicový 3 PL  cibuľa 150 g

Cibuľu očistíme a pokrájame. Na panvici zohrejeme olej, pridáme cibuľu a do sklovita ju opečieme.

2. 

králičia pečeň 200 g  korenie čierne mleté ¼ ČL  majoránka ½ ČL  kôpor ¼ ČL  tymián ¼ ČL

Pečeň umyjeme, nakrájame na menšie kúsky a pridáme ju k cibuli. Premiešame, posypeme korením, majoránkou, sušeným kôprom a tymiánom. Za častého miešania restujeme niekoľko minút.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť