Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Bravčové mäso

Ražniči v parnom hrnci

Ražniči bez pridaného tuku.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 60 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

bravčové karé 400 g  cibuľa  šampiňóny 250 g  klobása 200 g  paprika červená

Mäso umyjeme a nakrájame na menšie kocky. Cibuľu očistíme, prekrojíme na štvrtiny a rozoberieme na plátky. Umyjeme malé šampiňóny (väčšie prekrojíme na polovice), klobásu pokrájame na kolieska, očistenú papriku na polovice pásikov. Uvedené ingrediencie napichujeme striedavo na špajdľu.

2. 

korenie grilovacie

Pripravené špízy posypeme korením. Vložíme ich do spodnej (prvej) parnej nádoby. Paríme 30-35 minút.

3. Obed jedným varením

zemiaky 500 g  mrkva 250

Do vrchnej (druhej) parnej nádoby nakrájame ošúpané zemiaky a očistenú na kolieska nakrájanú čerstvú mrkvu.

Obed jedným varením

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničku
Recepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť