Všetky recepty > Hlavné jedlá > Ryby

Pstruh s tymiánom

Recept na rýchlu prípravu pečeného pstruha s tymianom.

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

pstruh 1400 g  cibuľa 150 g  tymián

Pstruhy umyjeme, jemne papierovou utierkou vysušíme. Do bruška im napcháme na kolieska nakrájanú cibuľu a do každého pstruha pridáme vetvičku čerstvého tymianu.

2. 

korenie na ryby  olej repkový

Pred pečením okoreníme povrch pstruhov korením na ryby. Pstruhy pečieme zakryté 20 minút na 180°C.

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
Recepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné receptyHalloween
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť