Všetky recepty > Hlavné jedlá > Ryby

Pstruh na šampiňónoch

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 20 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-greystar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Príprava pstruhov

pstruh 2 ks

Pstruhy umyjeme pod tečúcou vodou. Odstránime žiabre, vnútri aj na povrchu posolíme a okoreníme.

Príprava pstruhov

2. Obalíme a opečieme

múka hladká 30 g  olej olivový 70 ml

Obalíme v hladkej múke a opečieme na oleji z oboch strán.

Obalíme a opečieme

3. Šampiňóny nakrájame

šampiňóny 200 g

Šampiňóny nakrájame na plátky.

Šampiňóny nakrájame

4. Dusíme

citrónová šťava 1 PL  maslo 1 PL

Do panvice pridáme maslo, plátky šampiňónov a pokvapkáme citrónovou šťavou. Spolu pomaly dusíme 8 minút. Podávame s varenými zemiakmi.

Dusíme

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
HalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť