svetvomne.sk

Pstruh na šampiňónoch

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 20 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Príprava pstruhov

pstruh 2 ks

Pstruhy umyjeme pod tečúcou vodou. Odstránime žiabre, vnútri aj na povrchu posolíme a okoreníme.

Príprava pstruhov

2. Obalíme a opečieme

múka hladká 30 g  olej olivový 70 ml

Obalíme v hladkej múke a opečieme na oleji z oboch strán.

Obalíme a opečieme

3. Šampiňóny nakrájame

šampiňóny 200 g

Šampiňóny nakrájame na plátky.

Šampiňóny nakrájame

4. Dusíme

citrónová šťava 1 PL  maslo 1 PL

Do panvice pridáme maslo, plátky šampiňónov a pokvapkáme citrónovou šťavou. Spolu pomaly dusíme 8 minút. Podávame s varenými zemiakmi.

Dusíme

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť