svetvomne.sk

Pstruh na cibuľke s mrkvou a šampiňónami

Recept na prípravu pstruhov v parnom hrnci.

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 25 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

pstruh 2 ks  cibuľa 300 g  cesnak  soľ

Pstruhom umyjeme, vyčistíme a vypcháme zvnútra nadrobno nakrájanou cibuľou a cesnakom, osolíme. Spodnú parnú nádobu parného hrnca vyložíme nakrájanou cibuľou, vložíme do nej pripravených pstruhov.

2. 

šampiňóny 150 g  mrkva 200 g

Šampiňóny umyjeme, očistíme a nakrájame na plátky. Mrkvu očistíme, umyjeme a nakrájame na kolieska. Do vrchnej parnej nádoby dáme šampiňóny s mrkvou. Paríme 25 minút.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť