Všetky recepty > Hlavné jedlá > Ryby

Pstruh na cibuľke s mrkvou a šampiňónami

Recept na prípravu pstruhov v parnom hrnci.

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 25 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-greystar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

pstruh 2 ks  cibuľa 300 g  cesnak  soľ

Pstruhom umyjeme, vyčistíme a vypcháme zvnútra nadrobno nakrájanou cibuľou a cesnakom, osolíme. Spodnú parnú nádobu parného hrnca vyložíme nakrájanou cibuľou, vložíme do nej pripravených pstruhov.

2. 

šampiňóny 150 g  mrkva 200 g

Šampiňóny umyjeme, očistíme a nakrájame na plátky. Mrkvu očistíme, umyjeme a nakrájame na kolieska. Do vrchnej parnej nádoby dáme šampiňóny s mrkvou. Paríme 25 minút.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1
Recepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť