RECEPTY

Pstruh na cibuľke s mrkvou a šampiňónami

Pstruh na cibuľke s mrkvou a šampiňónami

Recept na prípravu pstruhov v parnom hrnci.

recept,fotorecept,pstruh,šampiňóny,mrkva,Hlavné jedlá z rýb,Parný hrniec,Bezlepkové,Bezlaktózové

Hlavné jedlá z rýb

Kuchtil

Počet porcií

2

Čas prípravy

25 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

cesnak-
cibuľa300gramov
mrkva200gramov
pstruh2kusy
soľ-
šampiňóny150gramov

 

Recept

1. 

pstruh 2 kusy  cibuľa 300 gramov  cesnak  soľ

Pstruhom umyjeme, vyčistíme a vypcháme zvnútra nadrobno nakrájanou cibuľou a cesnakom, osolíme. Spodnú parnú nádobu parného hrnca vyložíme nakrájanou cibuľou, vložíme do nej pripravených pstruhov.

2. 

šampiňóny 150 gramov  mrkva 200 gramov

Šampiňóny umyjeme, očistíme a nakrájame na plátky. Mrkvu očistíme, umyjeme a nakrájame na kolieska. Do vrchnej parnej nádoby dáme šampiňóny s mrkvou. Paríme 25 minút.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies