Všetky recepty > Hlavné jedlá > Ryby

Provensálsky lososový steak

Voňavý šťavnatý losos v provensálskej marináde.

 

Počet porcií: 4

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

lososový steak 700 g

Mrazené lososové steaky necháme dobre rozmraziť, umyjeme a osušíme.

2. 

olej olivový 150 ml  korenie provensálske 2 ČL  cesnak 2 strúčiky  soľ 1 ČL  horčica plnotučná 1 ČL  maslo 20 g  korenie čierne mleté ½ ČL

Cesnak ošúpeme, prelisujeme a zmiešame s olejom, rozpusteným maslom, horčicou, soľou a koreninami. Do marinády vložíme lososa a mäso niekoľkokrát počas marinovania obrátime. Marinujeme 24 hodín.

3. 

Steaky opečieme na troche oleja z každej strany asi 4-5 minút.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť