Všetky recepty > Hlavné jedlá > Prívarky a omáčky

Prívarok Hokkaidó

Recept na lahodný a jemný prívarok z tekvice hokkaidó. Hodí sa k nemu varené vajíčko, varené zemiaky, alebo grilovaná ryba.

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

maslo 20 g  cibuľa červená 200 g

Cibuľu očistíme a nakrájame na drobno. Opražíme na troche masla v hrnci.

2. 

tekvica hokaido 600 g  voda 2 dl  soľ zeleninová ½ ČL  korenie biele mleté ¼ ČL  kôpor ½ ČL  muškátový orech mletý ¼ ČL  tabasco

Hokkaidó očistíme a nastrúhame na jemno. Pridáme do hrnca. Chvíľu opražíme a ochutíme. Prilejeme vodu a necháme dusiť pod pokrievkou približne 10 minút.

3. 

smotana kyslá (14-18% tuku) 250 ml

Prilejeme do hrnca smotanu a varíme ešte 5 - 10 minút za častého miešania.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1
Recepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť