Všetky recepty > Raňajky > Vajíčkové raňajky

Praženica s jarnou cibuľkou

Recept na jarnú praženicu - jemnú z hľadiska chuti aj konzistencie.

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 15 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

cibuľka jarná 70 g  maslo 30 g

Jarnú cibuľku nakrájame na tenké kolieska a dáme pomaly restovať na masle.

2. 

vajce slepačie 4 ks  bazalka  soľ ¼ ČL

Keď cibuľka po pár minútach trochu zmäkne, pridáme vajíčka a nakrájané lístky bazalky. Premiešame a snažíme sa nepoškodiť žĺtka.

3. 

jogurt biely 3 PL

Keď bielka stuhnú, pridáme jogurt a dobre premiešame.

4. 

Po chvíli miešania a smaženia praženica získa tuhšiu, ale krémovu konzistenciu.

5. 

uhorka šalátová ½ ks

Servírujeme na šupke od uhorky, ktorú ziskame opatrným okrajovaním pomocou primerane ostrého noža.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
HalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť