Všetky recepty > Hlavné jedlá > Bezmäsité jedlá

Pórový nákyp so šampiňónmi a tofu

Chutný bezmäsitý recept na pórový nákyp so šampiňónmi.

 

Počet porcií: 8

Čas prípravy: 60 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Dusíme šampiňóny

šampiňóny 300 g  olej olivový

Šampiňóny podusíme na kvapke oleja na panvici zakryté cca 7 minút.

Dusíme šampiňóny

2. Dusíme pór

pór 400 g

Na tej istej panvici podusíme na kolieska nakrájaný pór (cca 3 ks).

Dusíme pór

3. Príprava cesta

vajce slepačie 3 ks  mlieko polotučné 1,5% 300 ml  múka polohrubá 150 g

V mise rozšľaháme vajcia s mliekom a múkou.

Príprava cesta

4. Pridáme ingrediencie

paprika červená 200 g  tofu biele 180 g

Do cesta pridáme nadrobno nakrájanú červenú papriku, na kocky nakrájané tofu, udusený pór a šampiňóny.

Pridáme ingrediencie

5. Vylejeme do pekáča

soľ

Všetko spolu premiešame, pridáme soľ a vylejeme do  menšieho pekáča. Pečieme na 180°C 40 minút.

Vylejeme do pekáča

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
HalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť