Pórový nákyp so šampiňónmi a tofu

Chutný bezmäsitý recept na pórový nákyp so šampiňónmi.

 

Počet porcií: 8

Čas prípravy: 60 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Dusíme šampiňóny

šampiňóny 300 g  olej olivový

Šampiňóny podusíme na kvapke oleja na panvici zakryté cca 7 minút.

Dusíme šampiňóny

2. Dusíme pór

pór 400 g

Na tej istej panvici podusíme na kolieska nakrájaný pór (cca 3 ks).

Dusíme pór

3. Príprava cesta

vajce slepačie 3 ks  mlieko polotučné 1,5% 300 ml  múka polohrubá 150 g

V mise rozšľaháme vajcia s mliekom a múkou.

Príprava cesta

4. Pridáme ingrediencie

paprika červená 200 g  tofu biele 180 g

Do cesta pridáme nadrobno nakrájanú červenú papriku, na kocky nakrájané tofu, udusený pór a šampiňóny.

Pridáme ingrediencie

5. Vylejeme do pekáča

soľ

Všetko spolu premiešame, pridáme soľ a vylejeme do  menšieho pekáča. Pečieme na 180°C 40 minút.

Vylejeme do pekáča

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť