Všetky recepty > Polievky > Strukovinové polievky

Pórová polievka s opraženým cícerom

Jesenná pórová polievka ktorá vás zahreje.

 

Počet porcií: 6

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

cícer sušený 150 g

Cícer namočíme na noc do vody a na druhý deň ho uvaríme do mäkka. Scedíme a ľahko osušíme.

2. 

olej olivový PL  semienka (ľanové, slnečnicové, sezamové a pod.) ČL  soľ ¼ ČL

Potom ho opražíme na oleji. Osolíme a dochutíme napr. ľanovými a sezamovými semiačkami.

3. 

pór 500 g  maslo 80 g  soľ ČL  korenie biele mleté ½ ČL

Pór umyjeme, nakrájame a opražíme na masle. Pridáme soľ a korenie...

4. 

múka hladká PL  voda l  bujón kurací Natur 20 g

... poprášime múkou. Premiešame a prilejeme horúcu vodu v ktorej sme rozmiešali bujón.

5. 

zemiaky 500 g

Pridáme očistené a na malé kocky nakrájané zemiaky. Varíme za občasného miešania 20 minút, do zmäknutia zemiakov.

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
HalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť