Všetky recepty > Hlavné jedlá > Ryby

Platesa s bylinkovým maslom

Pikantné maslo dodá platese chuťový pôvab.

 

Počet porcií: 1

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

platesa ks

Platesu opláchneme. Odstránime z nej vnútornosti a odrežeme plutvy. Necháme len časť chvostovej plutvy. Do kože urobíme zopár zárezov na chrbte, aby si ryba pri pečení udržala tvar.

2. 

pór 150 g  olej olivový 15 ml

Pór nakrájame na kolieska. Zapekaciu misu vymastíme olejom, rozložíme pór.

3. 

soľ  korenie na ryby

Platesu osolíme a z obidvoch strán okoreníme. Vložíme do zapekacej misy, prikryjeme alobalom. Pečieme 25 minút pri teplote 180°. Rybu podávame s bylinkovým maslom a dusenou brokolicou.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
HalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť