Všetky recepty > Hlavné jedlá > Ryby

Platesa s bylinkovým maslom

Pikantné maslo dodá platese chuťový pôvab.

 

Počet porcií: 1

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

platesa 1 ks

Platesu opláchneme. Odstránime z nej vnútornosti a odrežeme plutvy. Necháme len časť chvostovej plutvy. Do kože urobíme zopár zárezov na chrbte, aby si ryba pri pečení udržala tvar.

2. 

pór 150 g  olej olivový 15 ml

Pór nakrájame na kolieska. Zapekaciu misu vymastíme olejom, rozložíme pór.

3. 

soľ  korenie na ryby

Platesu osolíme a z obidvoch strán okoreníme. Vložíme do zapekacej misy, prikryjeme alobalom. Pečieme 25 minút pri teplote 180°. Rybu podávame s bylinkovým maslom a dusenou brokolicou.

Dobrú chuť!

Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť