Všetky recepty > Hlavné jedlá > Prívarky a omáčky

Pikantná paradajková omáčka

Jemne pikantná omáčka z paradajkového pretlaku a sterilizovaných paradajok.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

feferónky sterilizované ks  voda 300 ml

Feferónku povaríme 15 minút vo vode. Feferónku vyberieme.

2. 

paradajkový pretlak 500 g  soľ 1.5 ČL  cukor kryštálový PL

Pridáme paradajkový pretlak, soľ a cukor.

3. 

paradajky sterilizované 400 g

Paradajky z konzervy pokrájame a spolu s nálevom, v ktorom boli sterilizované, pridáme do omáčky. Chvíľu prevaríme...

4. 

maizena - kukuričný škrob ČL  voda PL

...a podľa potreby zahustíme trochou kukuričného škrobu rozmiešaného vo vode.

5. 

cibuľa sušená PL  ocot PL

Nakoniec vmiešame sušenú cibuľu alebo sušenú cibuľovú vňať. Dochutíme octom.

6. 

Bravčové plnené bochníčky

Tip na servírovanie.

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
Recepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné receptyHalloween
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť