Všetky recepty > Hlavné jedlá > Ryby

Pečený pstruh

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

paradajky 150 g  petržlenová vňať  oregano 2 ČL  bazalka 2 ČL

Rajčiny umyjeme, rozpolíme a pokrájame na menšie mesiačiky. Rôzne čerstvé a sušené bylinky zmiešame s rajčinami.

2. 

pstruh 2 ks  citrónová šťava  soľ  korenie čierne mleté

Rúru predhrejeme na 200°C. Rybu umyjeme, osušíme, pokvapkáme citrónovou šťavou, posolíme a okoreníme. Pstruha naplníme rajčinovou zmesou.

3. 

olej olivový 1 PL  whisky 2 ČL

Pstruha uzatvoríme špáradlom. Alobal potrieme olivovým olejom, položíme rybu a pokvapkáme ju whisky.

4. 

Ryby zabalíme do obalu, vložíme do pekáča, zakryjeme a pečieme 20 minút.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť