Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Bravčové mäso

Pečený bôčik

Na pečenie je najvhodnejší chudší, dobre prerastený bôčik. Podávame s knedľou pokvapkanou výpekom a dusenou bielou kapustou.

 

Počet porcií: 6

Čas prípravy: 1 h. 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

bravčový bôčik 1200 g

Bôčik umyjeme a vykosťovacím nožom vykostíme.

2. 

soľ 2 ČL  paprika červená mletá 2 ČL  cesnak 6 strúčikov  voda 200 ml

Zo všetkých strán ho potrieme soľou a paprikou. Vložíme do pekáča a povrchu potrieme roztlačeným cesnakom. Podlejeme vodou, pekáč uzatvoríme a dáme piecť na 45 minút.

3. 

voda 200 ml

Po uvedenom čase prilejeme čiastočne odparenú vodu a ďalších 45 minút zakrytý pečieme.

4. 

Upečený bôčik nakrájame na porcie a môžeme podávať.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť