Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Bravčové mäso

Pečené údené bravčové koleno

Obľúbená pochúťka. Podávame s feferónkami, horčicou alebo chrenom. Kolienko je vhodné konzumovať s chlebom a zapíjať dobrým chladeným pivom.

 

Počet porcií: 3

Čas prípravy: 1 h. 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

bravčové koleno údené vykostené 600 g  voda  korenie čierne celé ks

Údené koleno vložíme do studenej vody, privedieme do varu, pridáme korenie a 1 hodinu varíme.

2. 

cesnak strúčikov  paprika červená mletá ČL  voda minerálna 200 ml

Uvarené koleno preložíme do hlbokého pekáča, potrieme ho prelisovaným cesnakom, posypeme paprikou, podlejeme vodou a zakryté dáme prudko zapekať.

3. 

Zapekáme asi 20-30 minút, priebežne koleno odokryjeme, polejeme výpekom, opäť zakryjeme a pečieme ďalej. Pokiaľ sa voda v pekáči počas pečenie vyparí, prilejeme ju, aby nám koleno neprihorelo.

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničku
Recepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť