Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Bravčové mäso

Pečené karé so slivkami

Pečené mäso s ľahkou sladkou príchuťou.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 2 h.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

bravčové karé 1000 g

Karé umyjeme a osušíme. Pomocou noža s dlhou úzkou čepeľou urobíme doň z každej strany otvory.

2. 

slivky sušené 100 g  cesnak 6 ST  soľ  paprika červená mletá

Do otvorov povtláčame na husto slivky. Mäso dostatočne osolíme, potrieme paprikou a pretlačeným cesnakom.

3. 

slanina oravská

Celé mäso obalíme v plátkoch slaniny a pomocou nite slaninu k mäsu priviažeme.

4. 

Mäso vložíme do pekáča, podlejeme vodou, zakryjeme alobalom a pečieme v rúre na 180°C 60 až 90 minút. Mäso odokryjeme a ešte 10 minút pečieme.

5. 

Keď je slanina na vrchu chrumkavá, mäso vyberieme, odstránime nite, pokrájame a hneď servírujeme.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničku
Recepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyne
Vianočné receptyVeľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanie
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť