Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Bravčové mäso

Pečené bravčové guľôčky

Výborné mäsové guľôčky vhodné k omáčkam a prívarkom.

 

Počet porcií: 6

Čas prípravy: 60 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

bravčové pliecko 1 kg  cibuľa 150 g  cesnak 25 g

Mäso umyjeme a pokrájame. Očistíme cibuľu a cesnak. Všetky suroviny pomelieme na mäsovom mlynčeku.

2. 

vajce slepačie 3 ks  strúhanka 80 g  soľ 1.5 ČL  korenie čierne mleté 1 ČL  petržlenová vňať 25 g

Zomletú zmes vložíme do misy, pridáme vajcia, strúhanku, soľ, korenie a pokrájanú petržlenovú vňať. Dobre zmiešame.

3. 

Z mäsovej zmesi vytvárame stredne veľké guľôčky a kladieme ich na plech vyložený papierom na pečenie. Zakryjeme alobalom.

4. 

Pečieme 20 min. pri teplote 180°C.

5. 

Potom alobal odstránime a 20-25 minút dopekáme.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
HalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť