Pečená tekvica hokaido

Ľahká sezónna príloha sladkej chuti.

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-grey

 

Kategórie: 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

tekvica hokaido 300 g

Tekvicu ošúpeme, zbavíme jadra so semienkami a nakrájame na mesiačiky šírky cca 1,5 cm.

2. 

olej olivový 2 PL  cesnak 1 strúčik

Pretlačíme cesnak a zmiešame s olejom. V tejto zmesi namáčame kúsky tekvice a ukladáme do zapekacej misy.

3. 

Pečieme prikryté 15 min. pri 180 stupňoch. Odokryjeme a zapečieme ešte 5-10 min. pri 200 stupňoch, kým sa nezačnú sfarbovať hrany tekvicových kúskov.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
HalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť