Všetky recepty > Predjedlá a chuťovky > Predjedlá

Paradajky plnené bryndzou

Vynikajúce svieže paradajky s bryndzovo-ananásovou plnkou.

 

Počet porcií: 5

Čas prípravy: 20 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

paradajky ks

Z veľkých mäsitých paradajok odkrojíme vrchnú menšiu časť, ktorá bude tvoriť klobúčik plnenej paradajky.

2. 

Z väčšej časti paradajky lyžičkou opatrne vydlabeme vnútro a vytvoríme misku.

3. 

cibuľka jarná ks  bryndza 125 g  jogurt biely PL

Cibuľku najemno nakrájame, zmiešame ju s bryndzou a jogurtom.

4. 

ananás 100 g

Čerstvý ananás nadrobno nasekáme a zamiešame ho do bryndze.

5. 

petržlenová vňať

Zmesou naplníme paradajkové misky, ozdobíme čerstvou petržlenovou vňaťou a navrch jemne položíme vytvorené klobúčiky.

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
Recepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné receptyHalloween
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť