svetvomne.sk

Paradajky plnené bryndzou

Vynikajúce svieže paradajky s bryndzovo-ananásovou plnkou.

 

Počet porcií: 5

Čas prípravy: 20 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

paradajky 5 ks

Z veľkých mäsitých paradajok odkrojíme vrchnú menšiu časť, ktorá bude tvoriť klobúčik plnenej paradajky.

2. 

Z väčšej časti paradajky lyžičkou opatrne vydlabeme vnútro a vytvoríme misku.

3. 

cibuľka jarná 1 ks  bryndza 125 g  jogurt biely 2 PL

Cibuľku najemno nakrájame, zmiešame ju s bryndzou a jogurtom.

4. 

ananás 100 g

Čerstvý ananás nadrobno nasekáme a zamiešame ho do bryndze.

5. 

petržlenová vňať

Zmesou naplníme paradajkové misky, ozdobíme čerstvou petržlenovou vňaťou a navrch jemne položíme vytvorené klobúčiky.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť