RECEPTY

Pangasius zapečený s hermelínom

Pangasius zapečený s hermelínom

Recept z pangasiusa upraveného v parnom hrnci a zapečeného so syrom s bielou plesňou na povrchu.

recept,fotorecept,pangasius mrazený,zelenina mrazená (mrkva,brokolica, karfiol),syr Hermelín,Hlavné jedlá z rýb,Bezlepkové

Hlavné jedlá z rýb

Kuchtil

Počet porcií

2

Čas prípravy

35 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

fazuľové struky zelené mrazené50gramov
korenie na ryby-
pangasius mrazený340gramov
paprika červená mletá-
soľ-
syr Hermelín125gramov
zelenina mrazená (mrkva,brokolica, karfiol)250gramov

 

Recept

1. 

pangasius mrazený 340 gramov  soľ  korenie na ryby  zelenina mrazená (mrkva,brokolica, karfiol) 250 gramov  fazuľové struky zelené mrazené 50 gramov

Dva filety pangasa rozmrazíme, opláchneme pod tečúcou vodou, posolíme, okoreníme a vložíme do  prvej (spodnej) nádoby parného hrnca. Do druhej nádoby parného hrnca vložíme mrazenú zeleninu. Na parnom hrnci nastavíme 20 minút a pokrm uparíme.

2. 

syr Hermelín 125 gramov  paprika červená mletá

Po dvadsiatich minútach ryby vyberieme, vložíme ich do pekáča. Ryby v pekáči pokryjeme vrstvou hermelínu (prípadne iným podobným syrom), okoreníme mletou červenou paprikou. Pekáč vložíme do elektickej rúry s horným ohrevom a ventilátorom a po dobu 10 minút zapekáme na 180°C. Pri použití plynovej rúry, pred samotným zapekaním ju necháme 10 minút rozohriať. Podávame s dusenou zeleninou z parného hrnca.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies