Všetky recepty > Hlavné jedlá > Ryby

Pangasius zapečený s hermelínom

Recept z pangasiusa upraveného v parnom hrnci a zapečeného so syrom s bielou plesňou na povrchu.

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 35 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

pangasius mrazený 340 g  soľ  korenie na ryby  zelenina mrazená (mrkva,brokolica, karfiol) 250 g  fazuľové struky zelené mrazené 50 g

Dva filety pangasa rozmrazíme, opláchneme pod tečúcou vodou, posolíme, okoreníme a vložíme do  prvej (spodnej) nádoby parného hrnca. Do druhej nádoby parného hrnca vložíme mrazenú zeleninu. Na parnom hrnci nastavíme 20 minút a pokrm uparíme.

2. 

syr Hermelín 125 g  paprika červená mletá

Po dvadsiatich minútach ryby vyberieme, vložíme ich do pekáča. Ryby v pekáči pokryjeme vrstvou hermelínu (prípadne iným podobným syrom), okoreníme mletou červenou paprikou. Pekáč vložíme do elektickej rúry s horným ohrevom a ventilátorom a po dobu 10 minút zapekáme na 180°C. Pri použití plynovej rúry, pred samotným zapekaním ju necháme 10 minút rozohriať. Podávame s dusenou zeleninou z parného hrnca.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť