Všetky recepty > Hlavné jedlá > Ryby

Pangasius v celozrnnom cestíčku

Obľúbená ryba v chrumkavom cestíčku. Podávame podľa chuti, s hranolkami, varenými zemiakmi a s tatárskou omáčkou.

 

Počet porcií: 6

Čas prípravy: 60 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-greystar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Príprava ryby

pangasius mrazený 800 g  soľ

Pangasiusa necháme rozmraziť, umyjeme ho, osušíme papierovou utierkou a pokrájame. Jednotlivé plátky ryby z oboch strán ľahko osolíme.

Príprava ryby

2. Príprava cestíčka

vajce slepačie 4 ks  korenie na ryby 2 ČL  múka celozrnná 120 g

Do taniera rozbijeme vajcia, pridáme korenie na ryby a celozrnnú múku. Vidličkou dôkladne rozmiešame.

Príprava cestíčka

3. 

Rybacie filety rozložíme na tácku a zalejeme ich polovicou cestíčka. Obrátime a polejeme ich z druhej strany.

4. Vysmážame

olej slnečnicový

V panvici rozohrejeme primerané množstvo oleja a vložíme do neho obalenú rybu. Pod pokrievkou vysmážame 10 minút.

Vysmážame

5. 

Odokryjeme, rybu obrátime a vysmažíme ju z druhej strany 10 minút.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1
Recepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť