Pangasius v celozrnnom cestíčku

Obľúbená ryba v chrumkavom cestíčku. Podávame podľa chuti, s hranolkami, varenými zemiakmi a s tatárskou omáčkou.

 

Počet porcií: 6

Čas prípravy: 60 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-greystar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Príprava ryby

pangasius mrazený 800 g  soľ

Pangasiusa necháme rozmraziť, umyjeme ho, osušíme papierovou utierkou a pokrájame. Jednotlivé plátky ryby z oboch strán ľahko osolíme.

Príprava ryby

2. Príprava cestíčka

vajce slepačie 4 ks  korenie na ryby 2 ČL  múka celozrnná 120 g

Do taniera rozbijeme vajcia, pridáme korenie na ryby a celozrnnú múku. Vidličkou dôkladne rozmiešame.

Príprava cestíčka

3. 

Rybacie filety rozložíme na tácku a zalejeme ich polovicou cestíčka. Obrátime a polejeme ich z druhej strany.

4. Vysmážame

olej slnečnicový

V panvici rozohrejeme primerané množstvo oleja a vložíme do neho obalenú rybu. Pod pokrievkou vysmážame 10 minút.

Vysmážame

5. 

Odokryjeme, rybu obrátime a vysmažíme ju z druhej strany 10 minút.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť