Všetky recepty > Hlavné jedlá > Ryby

Pangasius na zázvore s čínskymi rezancami

Jednoducho pripravená ryba so zázvorovo pomarančovou príchuťou.

 

Počet porcií: 3

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-greystar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Príprava ryby

pangasius mrazený 1000 g

Mrazeného pangasa necháme rozmraziť, potom ho opláchneme pod tečúcou studenou vodou a ľahko osušíme papierovou utierkou. Nakrájame na asi 3 cm široké filety.

Príprava ryby

2. Príprava zázvorového koreňa

zázvor koreň 40 g

Čerstvý koreň očistíme a postrúhame na jemno.

Príprava zázvorového koreňa

3. Cibuľový základ

olej olivový 2 PL  cibuľa 80 g

Vo woku na oleji opražíme cibuľu nakrájanú na kolieska.

Cibuľový základ

4. 

pomaranč  soľ 1 ČL

Pridáme pangasiusa, nastrúhaný zázvor, šťavu z pomaranča a soľ. Dusíme pod pokrievkou za občasného premiešania 15 minút.

5. Čínske rezance

cestoviny - Čínske rezance natural 250 g  maslo 10 g

Čínske rezance uvaríme v posolenej vode, scedíme a primiešame k nim maslo.

Čínske rezance

6. Servírujeme

Podávame teplé.

Servírujeme

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť