svetvomne.sk

Pangasius na masle a cibuli

Pangasius, alebo iná ryba na masle a cibuli.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 40 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

pangasius mrazený 600 g  soľ  paprika červená mletá  cibuľa 600 g

Pangasiusa rozmrazíme, umyjeme, podľa potreby môžeme nakrájať na menšie filety a poukladáme ho do pekáča. Osolíme, posypeme mletou červenou paprikou a na kolieska nakrájanou očistenou cibuľou.

2. 

maslo 100 g

Na povrch poukladáme plátky masla. Pečieme 30 minút na strednom stupni v rozohriatej rúre.

3. 

Podávame so zemiakovým pyré.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť