Všetky recepty > Hlavné jedlá > Ryby

Pangasius na bambusových výhonkoch

Príprava ryby - pangasa v parnom hrnci.

 

Počet porcií: 3

Čas prípravy: 45 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-greystar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

pangasius mrazený 350 g  soľ  korenie na ryby  sterilizované bambusové výhonky 200 g  cibuľa 150 g

Pangasiusa úplne rozmrazíme, opláchneme pod tečúcou vodou, posolíme, okoreníme, vložíme do prvej (spodnej) nádoby parného hrnca, pridáme nakrájané bambusové výhonky, rozobratú cibuľu a rozdelíme na povrch maslo.

2. 

zemiaky 350 g  fazuľové struky zelené mrazené 200 g  soľ

Do druhej parnej nádoby vložíme umyté na polovice nakrájané zemiaky v šupke, posypeme zelenými fazuľovými luskami, osolíme. Paríme cca 35 minút.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť