Pangasius na bambusových výhonkoch

Príprava ryby - pangasa v parnom hrnci.

 

Počet porcií: 3

Čas prípravy: 45 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-greystar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

pangasius mrazený 350 g  soľ  korenie na ryby  sterilizované bambusové výhonky 200 g  cibuľa 150 g

Pangasiusa úplne rozmrazíme, opláchneme pod tečúcou vodou, posolíme, okoreníme, vložíme do prvej (spodnej) nádoby parného hrnca, pridáme nakrájané bambusové výhonky, rozobratú cibuľu a rozdelíme na povrch maslo.

2. 

zemiaky 350 g  fazuľové struky zelené mrazené 200 g  soľ

Do druhej parnej nádoby vložíme umyté na polovice nakrájané zemiaky v šupke, posypeme zelenými fazuľovými luskami, osolíme. Paríme cca 35 minút.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť