Všetky recepty > Predjedlá a chuťovky > Nátierky a pomazánky

Oškvarková nátierka

Klasický recept na obľúbenú oškvarkovú pomazánku.

 

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

vajce slepačie 3 ks  oškvarky 250 g  horčica plnotučná 2 PL

Vajíčka uvaríme na tvrdo, vychladíme a olúpeme. Oškvarky s horčicou trpezlivo, za častého premiešavania, zmixujeme.

2. 

cibuľa 120 g  soľ

Do mixéra pridáme ošupenú, nakrájanú cibuľu a vajíčka. Všetko spolu zmixujeme do peny. Podľa potreby pridáme soľ. Pridanie soli závisí od slanosti oškvarkov.

3. 

Pomazánku podávame natretú na čerstvom chlebe. Chutná je k nej zelenina, najmä paprika.

Dobrú chuť!

Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť