Nepečená tvarohová torta

Jednoduchý a rýchly receptík na osviežujúcu ovocnú tortu s piškótami, tvarohom a smotanou. V horúcom lete je pastvou pre oči rovnako ako pre rozpálené telo.

 

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

piškóty 150 g  piškóty dlhé 150 g

Okrúhlu rozoberaciu tortovú formu vystelieme piškótami.

2. 

voda 1 dl  Agar (prášok) 10 g  citrónová kôra 1 ČL  citrónová šťava ½ dl  tvaroh mäkký 500 g  smotana kyslá (14-18% tuku) 500 g  cukor kryštálový 4 PL

V hrnčeku necháme zovrieť agar v troche vody. Pridáme cukor, citrónovú kôru a šťavu, tvaroh, smotanu a chvíľu prehrejeme.

3. 

černice 125 g  maliny 125 g

Pridáme ovocie a jemne zamiešame.

4. 

čučoriedky 125 g  maliny 125 g

Krem zatepla vlejeme opatre rovnomerne do vystlanej formy a na vrch nasypeme zvyšné ovocie. Necháme trochu vychladnúť a vložíme do chladničky. V lete poskytne vítané osvieženie.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť