Všetky recepty > Hlavné jedlá > Cestoviny

Nákyp z cestovín rigate s hubami

Cestovinový nákyp s hubami a syrom, zapečený v rúre.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 60 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-greystar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

cestoviny - Penne Rigate 150 g  šampiňóny 400 g  cibuľa 80 g  soľ  korenie biele mleté  korenie chilli  zázvor mletý  syr tvrdý 200 g  syr Mozzarella 150 g  kapary 2 PL  vajce slepačie 2 ks  smotana sladká na varenie 150 ml

V hrnci s vriacou vodou varíme cestoviny takmer do mäkka (15 minút). Huby očistíme, nakrájame ich na plátky, uparíme ich v parnom hrnci, prípadne podusíme na panvici. Cestoviny zmiešame s hubami a nadrobno nakrájanou cibuľkou, osolíme, pridáme biele korenie, štipku chilli korenia a mletého zázvoru. Syry nakrájame na malé kocky a zmiešame s kaparami, vajíčkami a smotanou. Všetko pridáme k cestovinám.

2. 

olej slnečnicový

Pripravenú zmes vylejeme do olejom potreného pekáča. Rúru rozohrejeme na 180°C a nákyp pečieme asi 40 minút.

3. 

bazalka

Bazalku umyjeme, lístky nakrájame na malé kúsky a hotovú dobrotu nimi posypeme.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničku
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
Recepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné receptyHalloween
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť