Všetky recepty > Hlavné jedlá > Cestoviny

Nákyp z cestovín rigate s hubami

Cestovinový nákyp s hubami a syrom, zapečený v rúre.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 60 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-greystar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

cestoviny - Penne Rigate 150 g  šampiňóny 400 g  cibuľa 80 g  soľ  korenie biele mleté  korenie chilli  zázvor mletý  syr tvrdý 200 g  syr Mozzarella 150 g  kapary PL  vajce slepačie ks  smotana sladká na varenie 150 ml

V hrnci s vriacou vodou varíme cestoviny takmer do mäkka (15 minút). Huby očistíme, nakrájame ich na plátky, uparíme ich v parnom hrnci, prípadne podusíme na panvici. Cestoviny zmiešame s hubami a nadrobno nakrájanou cibuľkou, osolíme, pridáme biele korenie, štipku chilli korenia a mletého zázvoru. Syry nakrájame na malé kocky a zmiešame s kaparami, vajíčkami a smotanou. Všetko pridáme k cestovinám.

2. 

olej slnečnicový

Pripravenú zmes vylejeme do olejom potreného pekáča. Rúru rozohrejeme na 180°C a nákyp pečieme asi 40 minút.

3. 

bazalka

Bazalku umyjeme, lístky nakrájame na malé kúsky a hotovú dobrotu nimi posypeme.

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
HalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť