Všetky recepty > Predjedlá a chuťovky > Predjedlá

Nakladaný Camembert s cesnakom a cibuľou

Jemný krémový syr - labužnícka pochúťka.

 

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

syr Camembert 540 g  cibuľa 200 g  cesnak 10 ks

Šesť kusov Camembertu nakrájame na trojuholníky. Cibuľu očistíme, nakrájame na polkolieska a rozoberieme. Cesnak ošúpeme.

2. 

soľ ¼ ČL  korenie grilovacie ¼ ČL  paprika červená mletá ČL  cesnak sušený ½ ČL  korenie čierne mleté ¼ ČL

Do misy vložíme tretinu cibule a na ňu naukladáme polovicu pripraveného syra. Pridáme tri strúčiky cesnaku v celku a dva pretlačené. Posypeme soľou a koreninami.

3. 

soľ ¼ ČL  korenie grilovacie ¼ ČL  paprika červená mletá ČL  olej olivový 350 ml  cesnak sušený ½ ČL  korenie čierne mleté ¼ ČL

Do misy vložíme druhú tretinu cibule a na ňu naukladáme druhú polovicu pripraveného syra. Pridáme tri strúčiky cesnaku v celku a dva pretlačené. Posypeme soľou a koreninami. Ukončujeme poslednou tretinou cibule. Všetko zalejeme olejom a jemne popritláčame aby sa olej všade dostal.

4. 

Naložený syr uzavrieme v nádobe a odložíme na niekoľko dní do chladničky. Ak vydržíme aspoň 7 dní z neho neodjedať :), bude mimoriadne chutný. Podávame s chlebom alebo s čerstvým pečivom.

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničku
Recepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyne
Vianočné receptyVeľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanie
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť