Všetky recepty > Predjedlá a chuťovky > Predjedlá

Nakladaný Camembert s cesnakom a cibuľou

Jemný krémový syr - labužnícka pochúťka.

 

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

syr Camembert 540 g  cibuľa 200 g  cesnak 10 ks

Šesť kusov Camembertu nakrájame na trojuholníky. Cibuľu očistíme, nakrájame na polkolieska a rozoberieme. Cesnak ošúpeme.

2. 

soľ ¼ ČL  korenie grilovacie ¼ ČL  paprika červená mletá 1 ČL  cesnak sušený ½ ČL  korenie čierne mleté ¼ ČL

Do misy vložíme tretinu cibule a na ňu naukladáme polovicu pripraveného syra. Pridáme tri strúčiky cesnaku v celku a dva pretlačené. Posypeme soľou a koreninami.

3. 

soľ ¼ ČL  korenie grilovacie ¼ ČL  paprika červená mletá 1 ČL  olej olivový 350 ml  cesnak sušený ½ ČL  korenie čierne mleté ¼ ČL

Do misy vložíme druhú tretinu cibule a na ňu naukladáme druhú polovicu pripraveného syra. Pridáme tri strúčiky cesnaku v celku a dva pretlačené. Posypeme soľou a koreninami. Ukončujeme poslednou tretinou cibule. Všetko zalejeme olejom a jemne popritláčame aby sa olej všade dostal.

4. 

Naložený syr uzavrieme v nádobe a odložíme na niekoľko dní do chladničky. Ak vydržíme aspoň 7 dní z neho neodjedať :), bude mimoriadne chutný. Podávame s chlebom alebo s čerstvým pečivom.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
Recepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné receptyHalloween
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť