Všetky recepty > Hlavné jedlá > Ryby

Morský čert so zeleným pestom

Recept na prípravu morského čerta s pestom a brokolicou v parnom hrnci. Na prípravu uvedeného receptu môžeme použiť aj iný druh morskej ryby.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-greystar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

morský čert 600 g

Morského čerta umyjeme, osušíme papierovou utierkou a stiahneme z neho kožu. Nakrájame ho na cca 1,5 cm hrubé plátky.

2. 

pesto (zelené) PL  korenie čierne mleté  soľ  citrónová šťava PL  orechy kešu 50 g

Každý plátok rovnomerne pokryjeme pestom, okoreníme a osolíme. Pokvapkáme citrónovou šťavou, jemne posypeme rozdrvenými kešu orechmi.

3. 

cesnak strúčiky

Takto pripravené filety z morského čerta vložíme do spodnej nádoby parného hrnca do ktorej pridáme na menšie kúsky pokrájaný cesnak.

4. 

brokolica 500 g  bazalka

Do ďalšieho poschodia parného hrnca vložíme ružičky brokolice. Po dobu 20 minút necháme brokolicu a rybku pariť. Brokolicu podávame k rybke a ozdobíme lístkami bazalky.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
HalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť