svetvomne.sk

Morský čert so zeleným pestom

Recept na prípravu morského čerta s pestom a brokolicou v parnom hrnci. Na prípravu uvedeného receptu môžeme použiť aj iný druh morskej ryby.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

morský čert 600 g

Morského čerta umyjeme, osušíme papierovou utierkou a stiahneme z neho kožu. Nakrájame ho na cca 1,5 cm hrubé plátky.

2. 

pesto (zelené) 1 PL  korenie čierne mleté  soľ  citrónová šťava 1 PL  orechy kešu 50 g

Každý plátok rovnomerne pokryjeme pestom, okoreníme a osolíme. Pokvapkáme citrónovou šťavou, jemne posypeme rozdrvenými kešu orechmi.

3. 

cesnak 2 strúčiky

Takto pripravené filety z morského čerta vložíme do spodnej nádoby parného hrnca do ktorej pridáme na menšie kúsky pokrájaný cesnak.

4. 

brokolica 500 g  bazalka

Do ďalšieho poschodia parného hrnca vložíme ružičky brokolice. Po dobu 20 minút necháme brokolicu a rybku pariť. Brokolicu podávame k rybke a ozdobíme lístkami bazalky.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť