Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Morčacie mäso

Morčacie stehno na karí

Chutné kúsky morčaciny v karí-smotanovej omáčke podávame s cestovinami.

 

Počet porcií: 4

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

morčacie stehno horné-filé 600 g  paprika červená mletá ČL  korenie karí ČL  olej olivový PL

Morčacie stehno umyjeme a nakrájame na kocky. Vložíme ho do misky, prisypeme papriku a korenie. Prilejeme olej a premiešame. Necháme v chlade najmenej 2 hodiny marinovať.

2. 

cibuľa 50 g  cesnak strúčiky  olej olivový PL

Očistenú a nakrájanú cibuľu s očisteným a nakrájaným cesnakom speníme na troške oleja.

3. 

soľ ČL

Pridáme marinované mäso aj s marinádou a opekáme kým sa mäso zatiahne. Osolíme.

4. 

voda 200 ml

Mäso podlejeme horúcou vodou a pod pokrievkou hodinu, za občasného miešania, dusíme.

5. 

kukurica sterilizovaná 200 g

K mäkkému mäsu primiešame kukuricu.

6. 

múka hladká 25 g  mlieko polotučné 1,5% 200 ml  smotana kyslá (14-18% tuku) 200 g

Zahustíme múkou rozmiešanou v mlieku a smotane.

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničku
Recepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyne
Vianočné receptyVeľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanie
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť