Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Morčacie mäso

Morčacie soté s pórom

Recept na vynikajúce jemné morčacie stehno s pórom a koriandrom.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 40 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

morčacie stehná 800 g

Morčacie stehno vykostíme, očistíme od šliach a nakrájame na kocky.

2. 

cesnak 3 strúčiky  olej slnečnicový 3 PL  korenie čierne mleté ¼ ČL  vývar kurací 150 ml  soľ ¼ ČL

Na rozpálenú panvicu nalejeme olej a mäso zatiahneme zo všetkých strán. Okoreníme, osolíme, pridáme nakrájaný cesnak a podlejeme vývarom. Dusíme prikryté do mäkka.

3. 

koriander  pór 70 g  paradajky cherry 30 g

Pridáme nakrájaný koriander, pór a paradajky. Vypneme ohrev, premiešame a necháme trochu spolu prehriať na zbytkovom teple varnej platne.

Dobrú chuť!

Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť