Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Morčacie mäso

Morčacie soté s pórom

Recept na vynikajúce jemné morčacie stehno s pórom a koriandrom.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 40 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

morčacie stehná 800 g

Morčacie stehno vykostíme, očistíme od šliach a nakrájame na kocky.

2. 

cesnak strúčiky  olej slnečnicový PL  korenie čierne mleté ¼ ČL  vývar kurací 150 ml  soľ ¼ ČL

Na rozpálenú panvicu nalejeme olej a mäso zatiahneme zo všetkých strán. Okoreníme, osolíme, pridáme nakrájaný cesnak a podlejeme vývarom. Dusíme prikryté do mäkka.

3. 

koriander  pór 70 g  paradajky cherry 30 g

Pridáme nakrájaný koriander, pór a paradajky. Vypneme ohrev, premiešame a necháme trochu spolu prehriať na zbytkovom teple varnej platne.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
HalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť