Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Morčacie mäso

Morčacie prsia s hruškami

Ľahký diétny obed. Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.

 

Počet porcií: 6

Čas prípravy: 60 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Morčacie mäso

morčacie prsia 800 g

Mäso nakrájame na plátky a vyklepeme.

Morčacie mäso

2. 

soľ  olej slnečnicový  voda 1 dl

Poukladáme na plech jemne potretý olejom, osolíme. Podlejeme vodou a dáme zakryté do rúry. Pečieme na strednom teplotnom stupni 15 minút.

3. 

korenie čierne mleté

Mäso odokryjeme, obrátime a posypeme korením. Zakryjeme a pečieme ďalších 15 minút.

4. 

hruška zaváraná  syr Ementál

Mäso vyberieme a na každý plátok položíme kompótovú hrušku. Prikryjeme tenkým plátkom syra.

5. 

Vložíme späť do rúry a krátko, do rozpustenia syra zapečieme.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
HalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť