Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Morčacie mäso

Morčacia kapsa v parnom hrnci

Šťavnatý a diétny obed.

 

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

mrkva 200 g  cibuľka jarná ks  zemiaky 400 g  paprika ks

Mrkvu a jarnú cibuľku očistíme, umyjeme a nakrájame na pásiky. Zemiaky po očistení a umytí nakrájame na kolieska. Podobne si pripravíme papriku.

2. 

morčacie prsia 500 g

Morčacie prsia umyjeme a každé prekrojíme tak, aby nám zostala jedna strana po nakrojení v celku a vznikla kapsa. Do kapsy vložíme niekoľko pásikov nakrájanej mrvy a cibuľky. Kapsu uzavrieme 1 dreveným špáradlom.

3. 

soľ  pažítka

Morčacie kapsy vložíme do spodnej nádoby parného hrnca, povrchu ich posolíme a posypeme pažítkou.

4. 

Do druhej (strednej) nádoby si vložíme pripravenú mrkvu a papriku. Do vrchnej nádoby zemiaky. Nastavíme čas parenia na 40 minút.

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
Recepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné receptyHalloween
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť