Medová tekvica so škoricou

Sladká pečená tekvica, je tá najlepšia zdravá a voňavá maškrtová chuťovka :)

 

Počet porcií: 6

Čas prípravy: 1 h. 40 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

tekvica na pečenie 3.5 kg

Tekvicu umyjeme a nakrájame na mesiačiky. Odstránime jadierka.

2. 

Poukladáme na plech vyložený papierom na pečenie a dáme piecť na 45 minút pri teplote asi 200°C.

3. 

Rozpustíme med a každý mesiačik tekvice medom potrieme.

4. 

Posypeme škoricou a dáme do rúry na ďalších 30 - 45 minút dopekať.

5. 

Vychladenú tekvicu konzumujeme ošúpanú. Prípadne ju zo šupky sťahujeme lyžičkou, alebo rovno zo šupky vyhrýzame :)

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť