Všetky recepty > Predjedlá a chuťovky

Medová tekvica so škoricou

Sladká pečená tekvica, je tá najlepšia zdravá a voňavá maškrtová chuťovka :)

 

Počet porcií: 6

Čas prípravy: 1 h. 40 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

tekvica na pečenie 3.5 kg

Tekvicu umyjeme a nakrájame na mesiačiky. Odstránime jadierka.

2. 

Poukladáme na plech vyložený papierom na pečenie a dáme piecť na 45 minút pri teplote asi 200°C.

3. 

Rozpustíme med a každý mesiačik tekvice medom potrieme.

4. 

Posypeme škoricou a dáme do rúry na ďalších 30 - 45 minút dopekať.

5. 

Vychladenú tekvicu konzumujeme ošúpanú. Prípadne ju zo šupky sťahujeme lyžičkou, alebo rovno zo šupky vyhrýzame :)

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
HalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť