Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso

Mäso s mrkvovo-petržlenovou omáčkou

Recept na prípravu bravčovej krkovičky s kuracími stehnami na vlastnej šťave s omáčkou z mixovanej mrkvy a petržlenu.

 

Počet porcií: 5

Čas prípravy: 2 h.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

bravčová krkovička 400 g  kuracie stehná horné 500 g  korenie čierne mleté ¼ ČL

Na dno zapekacej misy naukladáme plátky krkovičky a na to kuracie stehná. Okoreníme.

2. 

mrkva 400 g  petržlen 400 g  voda ½ l

Na mäso naukladáme očistenú a pokrájanú zeleninu. Podlejeme vodou.

3. 

Pečieme prikryté 90 min. pri teplote 200°C.

4. 

soľ ½ ČL  paprika červená mletá ½ ČL

Zeleninu s výpekom premiestnime do hrnca. Mäso osolíme, okoreníme a dáme piecť odkryté 30 min. pri teplote 200°C.

5. 

korenie nové - pimentovník pravý ks  korenie čierne celé 10 ks  bobkový list ks

Zeleninu varíme samostatne ďalších 30 minút s vývarom z divého korenia.

6. 

petržlenová vňať

Pridáme čerstvú petržlenovú vňať.

7. 

soľ ČL  ocot PL  cukor kryštálový PL

Rozmixujeme ponorným mixérom na krém. Dochutíme cukrom, soľou a octom.

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
HalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť