Marinovaný losos na studeno

Jednoduchý recept na marinovaný losos pre studenú kuchyňu.

 

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

losos filet 400 g

Filet z lososa vložíme do misky tak aby vzplnil celú plochu dna.

2. 

soľ 2 ČL  cukor kryštálový 1 PL  kôpor 2 ČL

Filet posypeme hrubozrnnou soľou, kryštálovým cukrom a sušeným kôprom.

3. 

cvikla - červená repa 400 g  brandy 1 PL

Červenú repu nastrúhame na jemno a v rovnomernej vrstve uložíme na filet. Pokvapkáme s brandy. Misku zatvoríme a odložíme do chladničky na 3-4 dni.

4. 

Filet opartne očistíme od marinády príborovým nožíkom, nakrájame na tenké plátky a podávame na kanapkách, jednohubkách, obložených chlebíkoch alebo ako sôčasť studenej misy.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť