Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Kuracie mäso

Marinované kuracie mäso s ázijskou zeleninou

Chutné kuracie v jemnej smotanovej omáčke s ázijskou zeleninovou zmesou.

 

Počet porcií: 6

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Marinovanie mäsa

kuracie mäso vykostené 600 g  sójová omáčka 20 ml  olej olivový 20 ml  paprika červená mletá 2 ČL

Kuracie mäso naložíme do marinády, ktorú vytvoríme zmiešaním oleja, sójovej omáčky a mletej červenej papriky. Mäso marinujeme niekoľko hodín, alebo 1 - 2 dni.

Marinovanie mäsa

2. 

olej slnečnicový 3 PL

Na panvici rozpálime olej, mäso do neho vložíme a prudko z oboch strán opečieme.

3. 

voda 200 ml

K mäsu pridáme vodu a pod pokrievkou dusíme 30 minút.

4. Pridáme ázijskú zeleninovú zmes

zelenina mrazená (ázijská zeleninová zmes) 700 g

K mäsu pridáme mrazenú zeleninu, zmes uvedieme do varu a všetko spolu dusíme ďalej pod pokrievkou 10 minút

Pridáme ázijskú zeleninovú zmes

5. Smotanová zátrepka

smotana sladká na varenie 200 ml  maizena - kukuričný škrob 1 ČL

V smotane rozmiešame kukuričný škrob. Pridáme k mäsu so zeleninou a uvedieme do varu.

Smotanová zátrepka

6. 

soľ

Podľa chuti a potreby môžeme jedlo dosoliť.

7. Podávame

Podávame s varenými zemiakmi alebo ryžou.

Podávame

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť