Marinované kuracie mäso s ázijskou zeleninou

Chutné kuracie v jemnej smotanovej omáčke s ázijskou zeleninovou zmesou.

 

Počet porcií: 6

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Marinovanie mäsa

kuracie mäso vykostené 600 g  sójová omáčka 20 ml  olej olivový 20 ml  paprika červená mletá 2 ČL

Kuracie mäso naložíme do marinády, ktorú vytvoríme zmiešaním oleja, sójovej omáčky a mletej červenej papriky. Mäso marinujeme niekoľko hodín, alebo 1 - 2 dni.

Marinovanie mäsa

2. 

olej slnečnicový 3 PL

Na panvici rozpálime olej, mäso do neho vložíme a prudko z oboch strán opečieme.

3. 

voda 200 ml

K mäsu pridáme vodu a pod pokrievkou dusíme 30 minút.

4. Pridáme ázijskú zeleninovú zmes

zelenina mrazená (ázijská zeleninová zmes) 700 g

K mäsu pridáme mrazenú zeleninu, zmes uvedieme do varu a všetko spolu dusíme ďalej pod pokrievkou 10 minút

Pridáme ázijskú zeleninovú zmes

5. Smotanová zátrepka

smotana sladká na varenie 200 ml  škrob kukuričný 1 ČL

V smotane rozmiešame kukuričný škrob. Pridáme k mäsu so zeleninou a uvedieme do varu.

Smotanová zátrepka

6. 

soľ

Podľa chuti a potreby môžeme jedlo dosoliť.

7. Podávame

Podávame s varenými zemiakmi alebo ryžou.

Podávame

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť