RECEPTY

Marinované kuracie mäso s ázijskou zeleninou

Marinované kuracie mäso s ázijskou zeleninou

Chutné kuracie v jemnej smotanovej omáčke s ázijskou zeleninovou zmesou.

recept,fotorecept,kuracie mäso vykostené,zelenina mrazená (ázijská zeleninová zmes),Kuracie mäso,Čínska kuchyňa,Bezlepkové

Kuracie mäso

Čínska kuchyňa

Kuchtil

Počet porcií

6

Čas prípravy

Náročnosť

stredná

 

Ingrediencie

Ingrediencie

kuracie mäso vykostené600gramov
olej olivový20mililitrov
olej slnečnicový3polievkové lyžice
paprika červená mletá2čajové lyžičky
smotana sladká na varenie200mililitrov
soľ-
sójová omáčka20mililitrov
voda200mililitrov
zelenina mrazená (ázijská zeleninová zmes)700gramov
škrob kukuričný1čajová lyžička

 

Recept

1. Marinovanie mäsa

kuracie mäso vykostené 600 gramov  sójová omáčka 20 mililitrov  olej olivový 20 mililitrov  paprika červená mletá 2 čajové lyžičky

Kuracie mäso naložíme do marinády, ktorú vytvoríme zmiešaním oleja, sójovej omáčky a mletej červenej papriky. Mäso marinujeme niekoľko hodín, alebo 1 - 2 dni.

2. 

olej slnečnicový 3 polievkové lyžice

Na panvici rozpálime olej, mäso do neho vložíme a prudko z oboch strán opečieme.

3. 

voda 200 mililitrov

K mäsu pridáme vodu a pod pokrievkou dusíme 30 minút.

4. Pridáme ázijskú zeleninovú zmes

zelenina mrazená (ázijská zeleninová zmes) 700 gramov

K mäsu pridáme mrazenú zeleninu, zmes uvedieme do varu a všetko spolu dusíme ďalej pod pokrievkou 10 minút

5. Smotanová zátrepka

smotana sladká na varenie 200 mililitrov  škrob kukuričný 1 čajová lyžička

V smotane rozmiešame kukuričný škrob. Pridáme k mäsu so zeleninou a uvedieme do varu.

6. 

soľ

Podľa chuti a potreby môžeme jedlo dosoliť.

7. Podávame

Podávame s varenými zemiakmi alebo ryžou.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies