Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Bravčové mäso

Marinované bravčové mäso na rukole

Na slížiky nakrájané bravčové mäso nasiaknuté aromatickou marinádou s rukolou určite zachutí každému.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 60 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Príprava marinády

olej olivový 75 ml  víno biele polosladké 75 ml  soľ ½ PL  korenie čierne mleté  tabasco  cesnak 1 strúčik  rozmarín ½ PL

Olej s bielym vínom dáme do hrnca, pridáme soľ, štipku mletého čierného korenie, 3-5 kvapiek tabasca a prelisovaný cesnak. Pridáme sušený rozmarín (najideálnejšia je vetvička čerstvého rozmarínu), necháme prejsť varom a vychladnúť.

Príprava marinády

2. 

bravčové karé 700 g

Na slížiky nakrájané bravčové mäso vložíme do marinády, premiešame a asi 30 minút necháme odležať.

3. Mäso osmažíme

olej olivový 30 ml  cibuľka jarná 1 ks  cesnak 1 strúčik  soľ

Olej rozohrejeme na panvici a mäso na prudkom plameni dôkladne osmažíme. Pridáme zvyšnú marinádu, cibuľu, prelisovaný cesnak, osolíme a znovu osmažíme.

Mäso osmažíme

4. 

rukola 150 g  tortila 4 ks

Marinované mäsko podávame na rukole zavinuté v teplej tortile.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničku
Recepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyne
Vianočné receptyVeľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanie
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť