RECEPTY

Lososový filet s Gomashio

Lososový filet s Gomashio

Vyprážaný filet z lososa so slaným sézamovým korením gomashio.

recept,fotorecept,losos filet,Gomashio - sezamová soľ,Hlavné jedlá z rýb,Bezlepkové,Bezlaktózové

Hlavné jedlá z rýb

Kuchtil

Počet porcií

2

Čas prípravy

10 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

Gomashio - sezamová soľ recept1čajová lyžička
korenie čierne mleté-
losos filet300gramov
olej repkový½polievkovej lyžice
soľ-

 

Recept

1. 

losos filet 300 gramov  olej repkový ½ polievkovej lyžice  soľ  korenie čierne mleté

Na panvici zohrejeme olej, vložíme menšie steaky z lososa. Osolíme, okoreníme. Lososa obrátime na jednu stranu, opečieme, prehodíme na druhú stranu a opečieme. Ak nám olej prská, panvicu prikryjeme.

2. 

Gomashio - sezamová soľ recept 1 čajová lyžička

Servírujeme s varenými zemiakmi posypané korením gomashio.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies