Všetky recepty > Hlavné jedlá > Ryby

Losos v bylinkovo- horčicovom obale

Bielkovinová ryba v bylinkovom obale, s množstvom zdravého tuku je proste vynikajúca.

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 25 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

olej olivový 1 PL  horčica dijonská 1 PL  citrónová šťava 2 ČL

V menšej miske rozšľaháme olivový olej, horčicu a citrónovú šťavu.

2. 

majoránka 1 PL  oregano 1 PL  paprika červená mletá  soľ

V druhej menšej miske zmiešame sušenú majoránku s oreganom, štipkou červenej papriky a soľou.

3. 

losos filet 250 g  olej olivový 1 PL

Lososové filety (ak majú kožu, tak ju neodstraňujeme) namočíme do horčicovej zmesi a obalíme v bylinkovom obale. Na panvici rozohrejeme olej, lososa položíme na olej stranou na ktorej má kožu. Zakryjeme a dusíme. Po chvíli otvoríme, lososa opražíme zo všetkých strán.

Dobrú chuť!

Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť