Losos s hlivovou omáčkou a špenátom

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

hliva ustricová 500 g  olej olivový 1 PL  soľ  smotana sladká na varenie 150 ml

Hlivu nakrájame na menšie kúsky, vložíme ju do hrnca s olejom. Jemne osmažíme, posolíme. Vďaka soli hliva pustí vlastnú šťavu, chvíľu ju podusíme. Zalejeme smotanou na varenie. Ak je omáčka príliš riedka, zahustíme ju hladkou múkou.

2. 

olej olivový 2 PL  losos filet 300 g  soľ  korenie čierne mleté

Na panvici zohrejeme olej, vložíme menšie steaky z lososa. Osolíme, okoreníme. Lososa obrátime na jednu stranu, opečieme, prehodíme na druhú stranu a opečieme. Ak nám olej prská, panvicu prikryjeme.

3. 

olej olivový 1 PL  špenátové listy čerstvé 800 g

Vo woku na oleji opražíme cesnak, pridáme listy čerstvého špenátu. Stálym miešaním špenát pražíme.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť