Všetky recepty > Hlavné jedlá > Ryby

Losos na Teriyaki

Návod na rýchlu a šetrnú prípravu výborného a zdravého pokrmu.

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 10 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

losos filet 300 g

Filet z lososa nakrájame na vačšie kúsky rovnakej hrúbky do 1cm.

2. 

Osmažíme do oranžova z oboch strán na vlastnom tuku, ktorý sa teplom postupne uvolní.

3. 

omáčka Teriyaki 2 PL

Pridáme trochu omáčky Teriyaki, posledný krát otočíme a už len krátko opekáme, aby sa losos nevysušil. Podávame posypané sezamom.

Dobrú chuť!

Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť