Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Kuracie mäso

Kuracinka v cibuľovej omáčke

Šťavnatá, voňavá kuracinka v cibuľkovej omáčke.

 

Počet porcií: 6

Čas prípravy: 45 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

kuracie prsia 500 g

Mäso upravíme na rezne, mierne naklepeme.

2. 

olej slnečnicový 2 PL  horčica plnotučná 1 PL  kečup 1 PL  cesnak sušený  korenie čierne mleté  sójová omáčka 1 ČL  paprika červená mletá 1 štipka

Zo všetkých ingrediencií si pripravíme marinádu, ktorou potrieme mäso z oboch strán a necháme v chlade odležať asi pol hodinu.

3. 

Namarinované mäso sprudka opražíme.

4. 

cibuľa 1 ks

Opražené mäso preložíme na pekáč a vo výpeku opražíme cibuľku, ktorou mäso posypeme a zalejeme výpekom.

5. 

voda ¼ l  múka hladká 1 PL

Mäso podlejeme vodou, v ktorej sme rozmiešali trochu múky. Pečieme cca 15 minút v rozohriatej rúre.

6. 

Vhodnou prílohou môže byť zemiaková kaša alebo dusená ryža preliata výpekom a zeleninka podľa chuti.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť