Kuracie závitky s kapustou a slivkami

Výborné, jemné a šťavnaté kuracie závitky, plnené slaninkou, sušenými slivkami a kyslou kapustou.

 

Počet porcií: 5

Čas prípravy: 50 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

kuracie prsia 500 g  soľ  korenie čierne mleté  cesnak sušený

Kuracie prsia umyjeme, osušíme a upravíme na veľké rezne. Naklepeme ich, osolíme, okoreníme a posypeme sušeným cesnakom.

2. 

slanina oravská

Na každý rezeň rozložíme plátky slaniny.

3. 

kapusta kvasená

Na slaninu navrstvíme kyslú kapustu. TIP: Kapustu prepláchneme, aby nebola príliš kyslá.

4. 

slivky sušené

Na kapustu rovnomerne rozložíme 3-4 sušené slivky bez kôstok.

5. 

Rezne opatrne stočíme a spojíme špáradlami.

6. 

olej slnečnicový

V hrnci rozohrejeme olej, závitky zo všetkých strán opečieme.

7. 

múka hladká 1 PL  voda 300 ml

Opečené závitky podlejeme vodou, zakryté podusíme do mäkka cca 25-35 minút. Šťavu môžme zahustiť Solamylom alebo hladkou múkou.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť