Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Kuracie mäso

Kuracie závitky s kapustou a slivkami

Výborné, jemné a šťavnaté kuracie závitky, plnené slaninkou, sušenými slivkami a kyslou kapustou.

 

Počet porcií: 5

Čas prípravy: 50 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

kuracie prsia 500 g  soľ  korenie čierne mleté  cesnak sušený

Kuracie prsia umyjeme, osušíme a upravíme na veľké rezne. Naklepeme ich, osolíme, okoreníme a posypeme sušeným cesnakom.

2. 

slanina oravská

Na každý rezeň rozložíme plátky slaniny.

3. 

kapusta kvasená

Na slaninu navrstvíme kyslú kapustu. TIP: Kapustu prepláchneme, aby nebola príliš kyslá.

4. 

slivky sušené

Na kapustu rovnomerne rozložíme 3-4 sušené slivky bez kôstok.

5. 

Rezne opatrne stočíme a spojíme špáradlami.

6. 

olej slnečnicový

V hrnci rozohrejeme olej, závitky zo všetkých strán opečieme.

7. 

múka hladká 1 PL  voda 300 ml

Opečené závitky podlejeme vodou, zakryté podusíme do mäkka cca 25-35 minút. Šťavu môžme zahustiť Solamylom alebo hladkou múkou.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť