RECEPTY

Kuracie údené stehná s hrachovým pyré v parnom hrnci

Kuracie údené stehná s hrachovým pyré v parnom hrnci

Chutná údená kuracinka v zdravom hrášku.

recept,fotorecept,kuracie stehná údené,hrášok,Kuracie mäso,Parný hrniec,Bezlepkové

Kuracie mäso

Kuchtil

Počet porcií

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

cesnak1strúčik
hrášok600gramov
kuracie stehná údené2kusy
mlieko polotučné 1,5%1deciliter
soľ1čajová lyžička

 

Recept

1. Kuracie stehná v parnej nádobe

kuracie stehná údené 2 kusy

Stehná opláchneme pod vodou a vložíme do spodnej nádoby parného hrnca.

2. Hrach v parnej nádobe

hrášok 600 gramov

Hrášok premyjeme a nasypeme do druhej nádoby parného hrnca. Nastavíme čas parenia na 30 minút.

3. Príprava hrachového pyré

soľ 1 čajová lyžička  cesnak 1 strúčik  mlieko polotučné 1,5% 1 deciliter

Hrášok po uplynutí času parenia presypeme do hlbšej nádoby, dolejeme vývar, ktorý vznikol v odkvapkávacej nádobe. Ponorným mixérom dobre rozmixujeme, pridáme soľ, pretlačený cesnak a trochu teplého mlieka.

4. 

Servírujeme. Údené kuracie stehná podávame na hrachovom pyré s čerstvým chlebom.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies