Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Kuracie mäso

Kuracie údené stehná s hrachovým pyré v parnom hrnci

Chutná údená kuracinka v zdravom hrášku.

 

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Kuracie stehná v parnej nádobe

kuracie stehná údené 2 ks

Stehná opláchneme pod vodou a vložíme do spodnej nádoby parného hrnca.

Kuracie stehná v parnej nádobe

2. Hrach v parnej nádobe

hrach 600 g

Hrášok premyjeme a nasypeme do druhej nádoby parného hrnca. Nastavíme čas parenia na 30 minút.

Hrach v parnej nádobe

3. Príprava hrachového pyré

soľ 1 ČL  cesnak 1 strúčik  mlieko polotučné 1,5% 1 dl

Hrášok po uplynutí času parenia presypeme do hlbšej nádoby, dolejeme vývar, ktorý vznikol v odkvapkávacej nádobe. Ponorným mixérom dobre rozmixujeme, pridáme soľ, pretlačený cesnak a trochu teplého mlieka.

Príprava hrachového pyré

4. 

Servírujeme. Údené kuracie stehná podávame na hrachovom pyré s čerstvým chlebom.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
HalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť