Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Kuracie mäso

Kuracie roládky so žemľovou plnkou

 

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-orange

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

kuracie prsia 400 g  soľ

Väčšie kuracie prsia naklepeme na tenšie pláty. Posolíme.

2. Plnka

rožok biely 2 ks  mlieko polotučné 1,5% 150 ml  soľ zeleninová  majoránka  maslo 15 g  vajce slepačie 1 ks  petržlenová vňať  cesnak 1 strúčik  paprika kápia čerstvá ½ ks  korenie čierne mleté

Staršie rožky alebo žemle nakrájame na malé kocky, vložíme do misky a zalejeme teplým mliekom. Pridáme vegetu, čierne korenie, majoránku, nadrobno nakrájanú petržlenovú vňať, kúsok masla, vajce, pretlačený cesnak, kúsok kápie nakrájanej na drobno pre farebnú mozaiku. Keď sa pečivo napije a zmäkne všetky suroviny poriadne premiešame.

Plnka

3. 

Na kuracie prsia rovnomerne rozložíme plnku tak, aby sa dala zvinúť.

4. 

korenie grilovacie  olej olivový

Kuracie prsia s plnkou zvinieme, v prípade ak by plnka vytekala, na koncoch spojíme špáradlom alebo niťou. Potrieme olejom a  posypeme grilovacím korením.

5. 

slanina oravská 120 g  voda 100 ml

Na vrch rolád poukladáme plátky oravskej alebo anglickej slaniny. Podlejeme trochou vody.

7. 

Pečieme na 200°C asi 30 minút.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničku
Recepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyne
Vianočné receptyVeľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanie
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť