Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Kuracie mäso

Kuracie rezne v zemiakovom cestíčku

Jemné a šťavnaté kuracie rezne obalené v nadýchanom zemiakovom cestíčku. Podávame s obľúbenou restovanou alebo surovou zeleninkou.

 

Počet porcií: 6

Čas prípravy: 40 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-orange

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

kuracie prsia 500 g  soľ  korenie čierne mleté

Kuracie prsia umyjeme, nakrájame na rezne a mierne naklepeme. Rezne nasolíme a okoreníme.

2. 

zemiaky 230 g

Zemiaky očistíme, nastrúhame najemno alebo rozmixujeme.

3. 

vajce slepačie 1 ks  soľ zeleninová 3 ČL  kypriaci prášok do pečiva 2 ČL  múka hladká 220 g  mlieko polotučné 1,5% 300 ml

Do misky dáme nastrúhané zemiaky, vajce, zeleninovú soľ (podravka,vegeta), kypriaci prášok, múku a mlieko a  vymiešame hladké cestíčko.

4. 

múka hladká

Rezne obalíme v hladkej múke, namočíme ich v zemiakovom cestíčku.

5. 

Vyprážame ich z oboch strán dozlatista.

6. 

Rezne odkladáme do misky podloženej servítkami, do ktorých odkvapká nadbytočný olej.

7. 

Podávame so zeleninou a obľúbenou prílohou.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť