Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou

Rýchly a na prípravu nenáročný recept na jemné kuracie mäsko so smotanou a syrom. Vhodnou prílohou môže byť ryža, zemiaky na akýkoľvek spôsob a zelenina.

 

Počet porcií: 5

Čas prípravy: 40 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-orange

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

kuracie prsia 500 g  soľ  korenie čierne mleté  korenie grilovacie  cesnak sušený  horčica plnotučná 1 ČL

Kuracie prsia upravíme na rezne, trochu ich naklepeme, osolíme, okoreníme a potrieme horčicou.

2. 

olej slnečnicový

Na rozohriatom oleji rezne sprudka opečieme a uložíme ich na pekáč.

3. 

smotana na šľahanie (30-33% tuku) 200 ml

Podlejeme výpekom a smotanou. Rezne zapekáme v rozohriatej rúre asi 15 minút.

4. 

syr Gouda 100 g

Tesne pred dopečením posypeme nastrúhaným syrom a vložíme na pár minút do rúry, pokiaľ sa syr nerozpustí.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť